FAQ

Vad är leveranstiden för min beställning?

Leveranstiderna varierar mellan 6-12 arbetsdagar.

Vad ska jag göra om jag ännu inte har fått min beställning?

Om leveranstiden på 6-12 arbetsdagar har passerat och du fortfarande inte har fått något, skicka ett mejl till kundtjänst på info@sirela-stockholm.com. Vi kommer då att undersöka vad som händer med ditt paket.

Jag vill byta/returnera min beställning, hur gör jag det?

För att returnera, kontakta vår kundtjänst på info@sirela-stockholm.com. Inkludera ditt namn, beställningsnummer (t.ex. #0000) som du fått i bekräftelsemejlet, samt orsaken till returen. Vi kommer då att ge dig returadressen och bekräfta returen. Efter det kan du skicka produkten till oss med den transportör du föredrar.

Vad kostar det att returnera?

Tyvärr står du själv för kostnaden för retur. Kostnaden beror på transportören. Besök transportörens hemsida för mer information om priser.

Vilka är villkoren för att returnera min(a) produkt(er)?

Det finns alltid en returtid på 14 dagar. Returtiden börjar den dag du mottar artikeln. Det finns dock vissa villkor för att returnera:

Du kan bara returnera artikeln om:

  • Returtiden inte har passerat.
  • Produkten finns kvar i originalförpackningen och alla etiketter sitter fortfarande på.
  • Produkten inte har använts.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

Vi accepterar betalningar via olika metoder som: Klarna, Bancontact, kreditkort,  och Amex. Om du inte är säker på om din betalningsmetod accepteras, följ stegen på betalningssidan för att se alla möjliga alternativ. Alla transaktioner sker genom säkra och pålitliga betalningssystem, så de är säkra.

Vad händer om jag inte har fått ett bekräftelsemejl för min beställning?

Det ska inte hända. Skicka ett mejl med ditt fullständiga namn och din e-postadress till info@sirela-stockholm.com. Vi hjälper dig snabbt.

Kan jag avbryta min beställning?

Vill du avbryta din beställning av någon anledning? Skicka så snabbt som möjligt ett mejl till info@sirela-stockholm.com. Inkludera ditt namn, beställningsnummer (t.ex. #0000) från bekräftelsemejlet, samt orsaken till varför du vill avbryta beställningen.

Letar du också alltid efter den där unika webbutiken som ständigt överraskar dig med de mest trendiga och coola produkterna? Sök inte längre, för hos Sirela är du på rätt plats!

Vi startade ur en passion för att hitta speciella föremål som du inte hittar någon annanstans.

Vårt uppdrag är enkelt: att göra dig glad med produkter som förbättrar ditt liv. Oavsett om det handlar om vackra accessoarer för hemmet, praktiska prylar för resan eller de senaste modetrenderna – du hittar allt hos oss.

Det som verkligen skiljer oss åt är vårt engagemang för god service. Vårt team finns tillgängligt sex dagar i veckan för att hjälpa dig, ge råd och besvara dina frågor. Vi förstår att du har fullt upp, så vi gör shoppingen hos oss så enkel och trevlig som möjligt.

Har du frågor om en produkt, vill du veta mer om frakt, eller letar du bara efter något speciellt? Tveka inte att skicka ett mejl till info@sirela-stockholm.com. Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig vidare.

Vi är övertygade om att du kan hitta en perfekt produkt i vårt sortiment. Från unika presentidéer till praktiska verktyg som förbättrar din vardag. Hos Sirela handlar allt om din lycka och tillfredsställelse.

Titta runt och inspireras av vår kollektion. Vi lovar att du hittar något hos oss som du inte hittar någon annanstans. Välkommen till Sirela Stockholm, din källa för unika och speciella produkter!