Leveranspolicy

Leveranstid
Vårt engagemang för att tillhandahålla kvalitetsprodukter har fått oss att agera med yttersta försiktighet när vi skickar beställningar. Vi strävar för närvarande efter att leverera din beställning inom en genomsnittlig leveranstid på 6 till 12 arbetsdagarObservera att dessa leveranstider endast är en uppskattning och kommer att variera beroende på din plats och aktuella förhållanden.

Förseningar på grund av oförutsedda folkmassor

Vi vill betona att leveranstiderna kan variera på grund av oväntade folkmassor som kan uppstå från ingenstans. Även om vi alltid strävar efter att leverera din beställning så snabbt som möjligt kan det finnas perioder då efterfrågan på våra produkter ökar avsevärt vilket kan leda till förseningar. Vi ber om din förståelse i sådana situationer och försäkrar dig om att vi kommer att göra allt vi kan för att hålla förseningar till ett minimum.

Extra

För att förbättra din shoppingupplevelse erbjuder vi även:

  • Fri frakt: Vi erbjuder gratis frakt på beställningar över ett visst värde.
  • Försäkrad frakt: Om du behöver din beställning med prioritet och försäkring erbjuder vi försäkrad frakt mot en extra kostnad.
  • Kundtjänst: Vårt engagerade kundtjänstteam är alltid redo att svara på dina frågor och ta itu med eventuella problem du kan ha.
Vi uppskattar ditt förtroende för oss och strävar efter att ge dig bästa möjliga service. Om du har ytterligare frågor om våra fraktpolicyer är du välkommen att kontakta oss. Tack för att du valde oss för dina köp!